Onze werkwijze

Omdat uw wensen voorop staan zullen wij, voordat we beginnen met het maken van een voorontwerp, inventariseren wat uw wensen zijn. Aan de hand van deze inventarisatie ontvangt u een offerte. Nadat er overeenstemming is bereikt wordt gestart met het tekenwerk zodat de vergunning aangevraagd kan worden. Op het moment dat de vergunning is verleend worden de werktekeningen gemaakt en de inkoop gestart.

Om de kosten voor u laag te houden wordt er uitsluitend gewerkt met onderaannemers. Dat betekent dat wij zelf geen timmerlieden, monteurs of ander personeel in dienst hebben. Om uw bouwwerk te realiseren worden de juiste partijen bij elkaar gezocht. Voor u is er één aanspreekpunt en dat zijn wij. Wij sturen de onderaannemers aan en controleren de kwaliteit. Het voordeel hiervan is dat de kosten voor uw bouwwerk bij ons een stuk lager zijn dan bij een traditionele aannemer, terwijl de kwaliteit op hetzelfde niveau blijft.

Neem contact op

Onze werkwijze in drie stappen

Inventariseren

Uw wensen staan voorop! Deze worden, in een oriĆ«nterend gesprek, geĆÆnventariseerd. Aan de hand van ons gesprek ontvangt u een offerte.

Tekenen

Nadat er overeenstemming is bereikt starten wij met het tekenwerk zodat de vergunning aangevraagd kan worden.

Realiseren

Op het moment dat de vergunning is verleend worden de werktekeningen gemaakt en zoeken wij onderaannemers.

Professioneel bouwen

Voor het realiseren van uw bouwwerk hebben wij alle expertises in huis

Kwalitatief goed

Tijdens de uitvoering zien wij er op toe dat de kwaliteit gewaarborgd is

Binnen tijdsbestek

Uw wensen worden binnen het besproken tijdsbestek gerealiseerd

Lage kosten

Om de kosten laag te houden werken wij uitsluitend met onderaannemers